Bursada 2 kız kardeşin şofbenden sızan

Bursada 2 kız kardeşin şofbenden sızan gazdan zehirlenmesi -Orhangazi ilçesinde, birlikte girdikleri banyoda şofbenden zehirlenerek yaşamını yitiren Gizem Beray (11) ile ablası İrem Sılay Yüksel (12), vefatlarının birinci yılında anıldı


BURSA (A.A) - Bursanın Orhangazi ilçesinde, birlikte girdikleri banyoda şofbenden zehirlenerek yaşamını yitiren Gizem Beray (11) ile ablası İrem Sılay Yüksel (12), vefatlarının birinci yılında anıldı.
     Gizem Beray Yükselin ölümünün birinci yılı dolayısıyla Orhangazi Mezarlığındaki mezarına giden annesi Ayla Yüksel, babaSalih Yüksel ve küçük kardeşi 7 yaşındaki Ufuk, Gizem Beray ve İrem Sılayın kabirlerine çiçek ekti.
     Anne Ayla Yüksel, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan bir yılda her gün İrem ve Gizemin eksikliğini yaşadıklarını dile getirdi. Kızlarının mezarları ile ev ve hastane üçgeninde yaşadığını anlatan Yüksel, Aacaba nasıl bir genç kız olacaklardı düşüncesinin aklından gitmediğini ifade etti.
     Yüksel, 2-3 ay sofraya İrem ile Gizemin tabaklarını koyduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Ağır ağır bıraktırmaya başladılar. Ramazanda sahura İrem ve Gizemi de çağırdım. Özlem var. Kimse kimseyi bilmez ki, koskoca bir sene. Bir yıl nasıl mı geçti- Benim krize girmelerimle geçti. Doktorlar Gittikleri yerlere gidin dedi. İstanbula gittik yarıyıl tatilinde, geçen Giresuna gittik 13 gün kaldık, Ramazan Bayramında kayınvalidemlere gitmiştik, arkadaşları geldi eve, yok yani yok. Geçme, diye bir şey yok. Kurban Bayramında da ben birinci günü hastanede geçirdim. Ben buraya mezar diye gelmiyorum, kızlarımın evi diye geliyorum.
     Baba Salih Yüksel de geride kalan bir yılda, aynı ilk günkü gibi kendilerini derinden etkileyen üzüntüyle yaşadıklarını dile getirdi.
     Ablalarının mezarına gelen 7 yaşındaki en küçük kardeş Ufuk Yüksel de Ablalarımı özledim. Ablamlar gelsin istiyorum. Okula geri dönmelerini istiyorum ben diye konuştu.
    
     -Olay-
    
     Bursanın Orhangazi ilçesinde oturan Gizem Beray (11) ile ablası İrem Sılay Yüksel (12), 28 Kasımda beraber girdikleri banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenmişti.
     Gizem, kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. İrem Sılay Yüksel de tedavi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaşam mücadelesini 1 Aralıkta kaybetmişti.
     Yaşamını yitiren Gizem Beray Yüksel (11), öğretmeninin sınıfta arkadaşlarına öğüt verirken çektiği görüntüleri internette tıklanma rekorları kırınca televizyon kanallarında üst üste haber olmuştu. Gizem, katıldığı Beyaz Showda ise zekası ve hazırcevaplığı ile izleyenleri ekran başına kilitlemiş ve kahkahaya boğmuştu.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursada 2 kız kardeşin şofbenden sızan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER