Bursadaki cinayet davası

Bursadaki cinayet davası -Güvercin alışverişi yüzünden tartıştığı arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, 12 yıl 6 ay hapse çarptırıldı


BURSA (A.A) - Kestel ilçesinde, güvercin alışverişi yüzünden tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, 12 yıl 6 ay hapse çarptırıldı.
     Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, kasten adam öldürme suçundan yargılanan tutuklu sanık Hakan Tüfekçi (33), maktul Mustafa Çağın eşi Elif Çağ ile her iki tarafın avukatları katıldı.
     Sanığa en ağır cezanın verilmesini isteyen Elif Çağ, Çocuklarımı yetim bıraktı. Ben de dul kaldım. Cezasını çeksin dedi.
     Tutuklu sanık Tüfekçi ise son sözünde pişman olduğunu belirterek, mahkemenin takdirine sığındığını söyledi.
     Mahkeme heyeti, tutuklu sanığa önce, kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezası verdi. Suçun tahrik altında işlendiği kanaatine varan heyet, sanığın duruşmalardaki iyi halini de göz önünde bulundurarak cezayı 12 yıl 6 aya indirdi.
    
     -Olay-
    
     Kestel ilçesinde Şubat 2010da, Mustafa Çağ ile arkadaşı Hakan Tüfekçi arasında güvercin alışverişi yüzünden kavga çıkmış, Hakan Tüfekçi, arkadaşı Mustafa Çağı bıçakla ağır yaralamıştı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çağ, müdahaleye rağmen kurtarılamamış, gözaltına alınan Hakan Tüfekçi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Cem Şan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursadaki cinayet davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER