Bursadaki özel bir hastaneye yönelik yolsuzluk

Bursadaki özel bir hastaneye yönelik yolsuzluk operasyonu -SGKlı hastalarla ilgili işlemlerde yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 2si tutuklandı


BURSA (A.A) - Bursada özel bir hastanede, SGKlı hastalarla ilgili işlemlerde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden 2si tutuklandı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 10 kişiden 5i, savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.
     Özel hastanenin genel müdürü N.K, genel müdür yardımcısı R.Ö, pazarlama müdürü H.G, hasta hizmetleri müdürü E.M. ve genel hasta hizmetleri müdürü F.A ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan N.K. ve R.Ö. tutuklandı. Diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekiplerince özel bir hastaneye operasyon düzenlenmiş, operasyon kapsamında aralarında hastanenin genel müdürü ve yardımcısının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı.
     Adliyeye sevk edilen 5i kadın 10 kişinin, muayene olmayan hastaları muayene edilmiş gibi gösterdikleri ve 2010 yılı kayıtlarına göre bir günde 180 kişinin emarını çektikleri iddia edilmişti.
     (CM-DOĞ)
<< Önceki Haber Bursadaki özel bir hastaneye yönelik yolsuzluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER