Bursadaki trafik kazası

Bursadaki trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencileri Sıla Daşdemir ve Buse Karakurumun cenazeleri,ailelerine teslim edildi


BURSA (A.A) - Orhangazide meydana gelen trafik kazasında, hayatını kaybeden üniversite öğrencileri Sıla Daşdemir (22) ve Buse Karakurumun (24) cenazeleri, ailelerine teslim edildi.
     Orhangazi-Yalova karayolunun Süpürgelik mevkisinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Sıla Daşdemir ve Buse Karakurumun cenazeleri, Orhangazi Devlet Hastanesine gelen ailelerine teslim edildi.
     Kızı Sıla Daşdemirin ölüm haberini, görevli olduğu Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığında alan Hava Kıdemli Başçavuş Vural Daşdemir ile kızı Buse Karakurumun ölüm haberi Manisanın Soma ilçesinden gelen babası emekli Necmi Karakurum, sarılarak birbirlerini teselli etti. Daşdemir ve Karakurum, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.
     Sıla Daşdemirin, eşinden ayrıldığı öğrenilen annesi Neşe Ayhan ise hastane önünde sinir krizi geçirdi. Anne Neşe Ayhana Orhangazi Devlet Hastanesinde müdahale edildi.
     Bu arada, Sıla Daşdemir ve Buse Karakurumun, Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden arkadaşları ve hocaları da kaza haberini alınca hastaneye geldi.
     Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım, Mühendislik Fakültesi Dekanı Dekanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Adak da hastane önüne gelerek, ailelere başsağlığı diledi.
     Prof. Dr. İsmail Adak, Sıla ve Busenin başarılı öğrenciler olduğunu, çok üzüldüklerini belirterek, ailelere başsağlığı dilediğini söyledi.
     Sıla Daşdemirin cenazesinin yarın İzmirde, Buse Karakurumun cenazesinin ise Manisanın Soma ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
     Bu arada, durumunun ağır olduğu belirtilen Berkay Önün ise İstanbulda özel bir hastaneye sevk edildiği bildirildi.
    
     -Kaza-
    
     Orhangazi-Yalova karayolunun Süpürgelik mevkisinde, Berkay Ö. idaresindeki 77 AZ 012 plakalı kamyonet, İsmail Knin (38) kullandığı 16 V 5033 plakalı kamyon ile çarpıştıktan sonra Halis Y. yönetimindeki 34 ZA 1574 plakalı tıra daha sonra da bariyerlere çarpmıştı. Kazada, kamyonette bulunan Sıla Daşdemir (22) ve Buse Karakurum (24) olay yerinde yaşamını yitirmişti.
     Kamyonetin sürücüsü Berkay Ö. ve aynı araçtaki Eser Engin (26) yaralanmış, ağır yaralanan ve kalbi duran Berkay Ö, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonucu yaşama döndürülmüştü. Yaralılar, Gemlik Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Bursadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER