Bursadaki zimmet ve görevi kötüye kullanma

Bursadaki zimmet ve görevi kötüye kullanma davası -Bursaspor Başkanı Yazıcının da bulunduğu 36 sanığın, yargılanmasına devam edildi


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü ile ilgili yürütülen mali soruşturma kapsamında, Zimmet, görevi kötüye kullanmak, resmi belgede sahtecilik, soruşturmanın gizliliğini ihlal etmek, örgüt kurmak, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak iddialarıyla haklarında dava açılan Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcının da aralarında bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına, sanıklardan Bursaspor Kulübü eski yöneticilerden Turgay Dursun ile sanık avukatları katıldı. Mahkeme heyeti, bilirkişi raporu hazırlanması için Ankara Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen dosyanın gelmediğini bildirdi.
     Heyet, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
     Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, aralarında Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile bazı kulüp yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 36 sanık hakkında, Zimmet, görevi kötüye kullanmak, resmi belgede sahtecilik, soruşturmanın gizliliğini ihlal etmek, örgüt kurmak, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak suçlarından 12 ila 36şar yıl hapis cezası isteniyor.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursadaki zimmet ve görevi kötüye kullanma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER