Bursa Trafik Vakfı 150 İlköğretim Okuluna

Bursa Trafik Vakfı 150 İlköğretim Okuluna televizyon hediye etti


BURSA (A.A) - Bursa Trafik Vakfı, trafik eğitimini daha kalıcı hale getirmek amacıyla hayırseverlerin de desteğiyle okullara televizyon hediye etti.
     Yaklaşık 150 okula dağıtılan televizyonların okul girişlerine takılacağı, öğrencilerin trafik eğitimiyle ilgili hazırlanan filmleri bu televizyonlardan izleyeceği bildirildi.
     Çukurca Fan Club İlköğretim Okulunda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder ve okul müdürleri katıldı.
     Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder, burada yaptığı konuşmada, vakıf olarak her okula bir televizyon kampanyasını başlattıklarını belirterek, Bu projede amacımız, öğrencilerimizin trafik konusunda en iyi eğitimi almalarını sağlamaktır. Ülkemizdeki kazalar ne kadar azalırsa o kadar mutlu oluruz. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederim dedi.
     Trafik eğitimini, İçişleri Bakanlığının hazırlamış olduğu çizgi filmler ile daha akılda kalıcı hale getirmek istediklerini dile getiren Sakder, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Bursasporlu 5 futbolcudan alınan trafikle ilgili spotlarla hazırlanmış eğitim filminin de USB belleklere konularak, çocukların mülki erkanı tanımasını ve Bursaspor aşkını aşılamak istediklerini söyledi.
     Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise kampanyanın önemini vurgulayarak, Trafik kuralları konusunda birçok şeyi biliyoruz. Ancak, bildiğimiz şeyleri uygulamıyoruz. Bu nedenle öğrenmenin yanında uygulamakta çok önemli diye düşünüyorum. Bu kampanya sayesinde de çocuklarımızın trafik kurallarını öğreneceklerine, öğrendiklerini de bilinçli şekilde uygulayacaklarına inanıyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nebahat Sezgine televizyonları teslim etti.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursa Trafik Vakfı 150 İlköğretim Okuluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER