Bursagaz Genel Müdürü Tola:

Bursagaz Genel Müdürü Tola: -2013 yılında çıtayı yükselttik, hayata geçirdiğimiz YOL-BİL projemizle ihbar ulaşım süremizi 15 dakikanın altına düşüreceğiz ve müşteri memnuniyetini yüzde 95 düzeyine çıkaracağız (Fotoğra


BURSA (A.A) - Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2013 yılında çıtayı yükselttik, hayata geçirdiğimiz YOL-BİL projemizle ihbar ulaşım süremizi 15 dakikanın altına düşüreceğiz ve müşteri memnuniyetini yüzde 95 düzeyine çıkaracağız dedi.
     Tola, Bursagazın 2012 yılını değerlendirmek ve 2013 hedef ve projelerini paylaşmak için düzenlediği basın toplantısında, Bursagazın 2012 yılında belirlediği hedeflere ulaştığını kaydetti.
     Bursada doğal gazın 21. yılında Türkiyenin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tola, şunları kaydetti:
     Bursagaz, sektöründe lider firma olmanın verdiği sorumluluk doğrultusunda hedef ve projelerini belirliyor. Bu hedefler doğrultusunda 2012 yılı içerisinde Bursanın 6 farklı köyünde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile köylerimizde yaşayan halkımıza da doğal gaz konforunu ulaştırdık, 100 Koltuk Altı Türkiyenin En Övgüye Değer Çağrı Merkezi Ödülünü aldık, 3 milyon avroluk yatırım ile SCADA Merkezimize kavuştuk, CBS Projemizi hayata geçirdik, Ovaakça Doğalgaz Çevrim Santralına taşıma hizmeti vermeye başladık, 11,5 milyon dokümanımızı tasnif ettik ve dijital ortama taşıdık, ISO 50001 Enerji Yönetim Sertifikasını alan ilk ve tek enerji dağıtım şirketi olduk.
     Tola, Ovaakça Doğalgaz Çevrim Santralinin doğal gaz taşıma hizmetini aldıklarını belirterek, 2013 yılında bu sayede 2,7 milyar metreküp doğal gaz hacmine ulaşacaklarını bildirdi. Tola, şöyle dedi:
     2013 yılında Barakfaki, Serme, Gürsu TOKİ ve mücavir alan içerisinde kalan köylere doğal gazı ulaştıracağız. Yapacağımız bu yatırım ile bu bölgelerde yer alan çok sayıda hane doğal gaz konforu ile tanışacak. 2013 yılı içerisinde 50 kilometre servis hattı, 18 kilometre çelik hat, 115 kilometre polietilen ana hat ile 5 bin adet servis kutusu yatırımlarımızı gerçekleştireceğiz. Toplam 183 kilometre şebeke imalatı için yaklaşık 18 milyon lira yatırım yapacağız.
     Bursagaz olarak, müşteri hizmetleri alanında belirledikleri hedeflere de değinen Tola, 2013 yılı içerisinde Bursagazın aktif pazarlama ve sınırsız müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet sunma ve saha faaliyetlerini online izleme projelerinin olduğunu belirtti. Tola, şunları kaydetti:
     2013 yılında çıtayı yükselttik, hayata geçirdiğimiz YOL-BİL projemizle ihbar ulaşım süremizi 15 dakikanın altına düşüreceğiz ve müşteri memnuniyetini yüzde 95 düzeyine çıkaracağız. Yeşil bina konseptine göre tasarlanan yeni binamızda, yenilenebilir enerji kaynakları kullanılacak, burada enerji verimliliğinin maksimum düzeyde tutulması amaçlandı ve EWE AGnin vizyonuna uygun teknolojik bir bina inşa edeceğiz. Bu bina ile tüm Bursaya ve sektöre örnek olacağız.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursagaz Genel Müdürü Tola: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER