Bursaspordan Ekmeğini ve Emeğini Koru kampanyasına

Bursaspordan Ekmeğini ve Emeğini Koru kampanyasına destek


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğünün, Ekmeğini ve Emeğini Koru sloganıyla başlattığı ekmek israfını önleme kampanyasına destek verdi.
     TMO Bandırma Şube Müdürü Ünver Kayra, Özlüce Tesislerinde Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı ve Genel Müdür Vekili İsmail Özdemiri ziyaret etti. Türkiye genelinde çok fazla ekmeğin israf olduğunu dile getiren Kayra, kurum olarak israfın önüne geçebilmek adına kampanya başlattıklarını söyledi.
     Ülke genelindeki tüm sivil toplum örgütlerini kampanyaya destek olmaya devam ettiklerini dile getiren Kayra, Bursaspor camiasının da bu konuya duyarlı davranacağına inandığımız için bugün bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Tüm Bursasporluların konuya çok daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz dedi.
     Recep Bölükbaşı da Türkiye genelindeki israfa bakıldığında çok ciddi rakamların ortaya çıktığını vurgulayarak, Maddi kaybın yanı sıra dünyada birçok bölgede insanlar açlıkla mücadele ediyorlar. Ülkemizin kaynaklarının bu şekilde çöpe atılması kabul edilecek bir durum değildir. Bizler de Bursaspor yönetim kurulu olarak bu kampanyayı sonuna kadar destekliyoruz. Taraftarlarımız böyle sosyal olayları her zaman yakından takip eder ve desteklerler. Sizin yapmış olduğunuz bu kampanyaya duyarsız kalmayacaklarına inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspordan Ekmeğini ve Emeğini Koru kampanyasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER