Bursaspor Futbol Okulu kış dönemi açıldı

Bursaspor Futbol Okulu kış dönemi açıldı


BURSA (A.A) - Bursaspor Futbol Okulunun 2012 - 2013 sezonu kış dönemi çalışmaları bugün Merinos Stadında gerçekleşen törenle başladı.
     2012 - 2013 Kış döneminde Bursaspor Futbol Okulu, 6 - 14 yaş arası yaklaşık 500 öğrenciyle başladı. Açılış törenine Bursaspor Futbol Okulu Sorumlu Yönetici Şentürk Turan ve Genel Müdür Vekili İsmail Özdemirin yanı sıra öğrencilerin velileri katıldı.
     Turan, yaptığı konuşmada, hedeflerinin öncelikle topluma yararlı bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyerek, Tüm öğrencilerimiz burada bizim kendi evlatlarımız gibi. Bizler eğitimci olarak eğitim vermeye devam edeceğiz. Hocalarımız yeni döneme hazırlar. Yeni öğrencilerimizle Bursaspor alt yapısına tat vermeye devam edeceğiz dedi.
     Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir ise eğitimin önemli olduğunu vurgulayarak, Yaz futbol okulumuzda bine yakın öğrenci eğitim almıştı. Kış döneminde de 500ün üstünde öğrenciye eğitim vermeyi hedefliyoruz. Eğitim küçük yaşlarda başlıyor. Bursaspor Kulübü, yönetimi, başkanı alt yapıya çok önem veriyor. Burada eğitim alan öğrencilerimiz Bursaspora bir yıldız olarak doğacaklar şeklinde konuştu.
     Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler de futbol okulunda eğitim alan öğrencilerin gün geçtikçe daha bilinçli olduğunu ifade ederek, Öğrencilerimiz kış döneminde 8 aylık bir eğitime girecekler. Okulda eğitim alan öğrenciler artık çok bilinçli hale geldiler. Federasyonumuz bu sene 2002 doğumlular için lig oluşturacak. Bu ligde de 2002 doğumlu öğrencilerimiz için çok iddialı olacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bursaspor Futbol Okulu kış dönemi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER