Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şener: -"Kalp masajı ile teslim alınan hastamız, bir saat süren yoğun bir yeniden canlandırma süreci sonrası kalp atımlarını tekrar kazanmı


BURSA (A.A) - Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının sağlık durumuna ilişkin, "Kalp masajı ile teslim alınan hastamız, bir saat süren yoğun bir yeniden canlandırma süreci sonrası kalp atımlarını tekrar kazanmış bulunmaktadır" dedi.
     Şener, hastanede düzenlediği basın toplantısında, Bursanın önemli sanayici ve iş adamlarından Yazıcının, kalbinin durması nedeniyle saat 04.52de Acil Servise getirildiğini söyledi.
     Yazıcının, hastaneye kalbi durmuş halde ulaştırıldığı bilgisini veren Şener, şöyle konuştu:
     "Kalp masajı ile teslim alınan hastamız, bir saat süren yoğun bir yeniden canlandırma süreci sonrası kalp atımlarını tekrar kazanmış bulunmaktadır. Acil anestezi ve kardiyoloji ekibimizle yoğun bir tedavi sürecine girildi ve daha sonra yoğun bakıma alındı. Geçici kalp piliyle desteklendi. Şu anda yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Solunum cihazına bağlı şekilde tedavisi devam ediyor. Ailesi ve tüm sevenlerinin dualarını bekliyor."
     Şener, Yazıcının genel durumunu toparlamaya ve hasar gören organlarını düzeltmeye yönelik çabalarının sürdüğünü anlattı.
     Bir gazetecinin, "Kalp durması sonucu organları zarar gördü mü-" sorusunu yanıtlayan Şener, bu aşamada hangi organlarının zarar gördüğüne ilişkin bilgi verebilmelerinin erken olduğunu bildirdi.
     Başka bir gazetecinin, "Hayati tehlikesi var mı-" sorusu üzerine Şener, bunun daha sonra netleşeceğini ve bu konuda da biraz zamana ihtiyaç duyduklarını kaydetti.
     Şener, Yazıcının sağlık durumuyla ilgili açıklamaları belli periyotlarda yapacaklarını sözlerine ekledi.
     Muhabir: Büşra Nur Özcan - Metin Aktaş / Cem Şan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER