Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -Eski Devlet Bakanı ve iş adamı Çağlar: -"Yapacak bir şey yok. Dua etmek lazım"


BURSA (A.A) - Eski Devlet Bakanı ve iş adamı Cavit Çağlar, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının rahatsızlanmasına ilişkin, "Yapacak bir şey yok. Dua etmek lazım" dedi.
     Bursa Acıbadem Hastanesine gelen Çağlar, Yazıcının ailesine "geçmiş olsun" dileklerini iletti ve doktorlardan bilgi aldı.
     Çağlar, hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, İbrahim Yazıcı ve kardeşi Hayri Yazıcı ile yaklaşık 55 yıldır arkadaş olduklarını bildirdi.
     Allahtan ümidin kesilmeyeceğini belirten Çağlar, "Fazla diyecek bir şey yok. Allah yardımcısı olsun. Allaha dua edeceğiz. Söyleyeceğimiz tek şey bu. Tabii çok zor. Onunla beraber büyüdük. Yapacak bir şey yok. Dua etmek lazım" ifadesini kullandı.
     Çağlar, gazetecilerin soruları üzerine Yazıcının sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olmadığını ve onu göremediğini dile getirdi.
     Yazıcıyı sağlıklı haliyle hatırlamak istediğini anlatan Çağlar, "İyi olduğu zaman görürüm inşallah. Yani yatarak onu görmeye içim dayanmıyor" diye konuştu.
     Bu arada, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı da hastaneye gelerek Yazıcının ailesine "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER