Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -Başbakan Yardımcısı Arınç: "Tüm haberler durumun kritik olduğunu gösteriyordu. Şimdi vefat haberi gelince fevkalade üzüldüm"


BURSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatına ilişkin, "Tüm haberler durumun kritik olduğunu gösteriyordu. Şimdi vefat haberi gelince fevkalade üzüldüm" dedi.
     Bursada yayın yapan AS TVde bir programa telefon bağlantısıyla katılan Arınç, dün akşam Yazıcının ailesiyle görüştüğünü ve durumu hakkında bilgi aldığını söyledi.
     "Tüm haberler durumun kritik olduğunu gösteriyordu. Şimdi vefat haberi gelince fevkalade üzüldüm" diyen Arınç, Yazıcıya Allahtan rahmet, Bursa halkı, kulüp, futbolcular, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diledi.
     Arınç, Yazıcının maçlardan sonra geçirdiği rahatsızlığı bildiğini belirterek, ona, "Son zamanlarda kendini çok yoruyorsun. Bu maçlar seni fevkalade üzüyor, yıpratıyor. Gelmesen daha iyi olur" dediğini hatırlattı.
     Yazıcının, Bursaspora tutkusundan dolayı maçlara gelmekten vazgeçmediğini anlatan Arınç, şunları kaydetti:
     "Yazıcıyı öncelikle bir parlamenter olarak Mecliste tanıdım. Zannediyorum iki dönem görev yaptı. Başlangıcını birlikte yaptık, daha sonra ticaret hayatında ilerledi. Bursaya geldiğim zamandan itibaren de seçimden bu yana iyi ilişkilerimiz oldu. İbrahim bey beni severdi. Ben de ona sevgi ve saygı duyardım. Bursasporun konularını birlikte görüşürdük. Benden birkaç ricası olmuştu. Onları birlikte yapmaya çalıştık. Tabii Süper Lig şampiyonu olmuş bir Bursasporun başkanı olarak o sorumluluğun altında hissederdi kendini. Kulübe daha çok şeyler kazandırma gayreti içindeydi."
     Arınç, cenaze töreninin 9 Mayısta yapılacağını öğrendiği bilgisini vererek, o gün uluslararası toplantısı olmasına rağmen törene katılmaya çalışacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER