Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz


KARS (A.A) - AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Arslan, mesajında, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük komutan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümünde milletçe, minnetle ve rahmetle anıldığını belirtti.
     En zor zamanlarda, en mümtaz başarılara imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyetini Türk milletine emanet ettiğini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
     AK Parti olarak, ülkemizi Atatürkün muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkartma ideali doğrultusunda azim ve kararlılıkla çalışmaktayız. Milletimizin refah seviyesini arttırarak ve ülkemizin gücüne güç katarak yolumuza devam etmekteyiz. Şükürler olsun ki ülkemiz artık daha güçlü, daha kalkınmış ve daha demokratik bir seviyededir. İstiklal Savaşının başkumandanı lider Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını, bütün şehit ve gazilerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER