Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Denizli Valiliğinde tören düzenlendi


DENİZLİ (A.A) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Denizli Valiliği önünde tören düzenlendi.
     Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törende konuşan Piyade Kurmay Yüzbaşı Şenol Ata, Türk ulusunun bağımsızlığını Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu olduğunu söyledi.
     Türkiyenin içeriden ve dışarıdan yapılan saldırılarla yıkılmayacağını belirten Ata, Bunu gözleyen düşmanlara asla geçit verilmeyecektir. Bugün Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin kaderini çizen, tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferinin 90. yıl dönümünü milletçe büyük bir coşkuyla kutluyoruzdedi.
     Konuşmanın arından askeri geçiş töreni düzenlendi.
     Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, 11. M.P.Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, kurum, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
     Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ilçelerinde ise 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Atatürk anıtları önüne çelenk bırakıp, yürüyüş düzenleyerek kutlandı.
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER