Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Kazan ve Beypazarında düzenlenen törenlerle kutlandı


ANKARA (A.A) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Kazan ve Beypazarında düzenlenen törenlerle kutlandı.
     Kazan Milli Egemenlik Parkında düzenlenen törene Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceylan, Garnizon Komutanlığını temsilen Hava Ulaştırma Yarbay İsmail Türker, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
     Törende, Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasının ardından, Hava Savunma Kurmay Binbaşı Yasin Çelik günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Şeref defterini ise Hava Ulaştırma Yarbay İsmail Türker imzaladı.
     Buradaki törenin ardından Kaymakam Veysel Beyru makamında tebrikleri kabul etti.
    
     -Beypazarı-
    
     Beypazarı Atatürk Parkında düzenlenen törene, Kaymakam Mustafa Kaya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Çalım, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Sezen, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
     Törende, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Çalım günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
     Atatürk Parkındaki törenin ardından Kaymakam Kaya, makamında tebrikleri kabul etti.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER