Büyükbelen beldesinde her sokak başına bir

Büyükbelen beldesinde her sokak başına bir çeşme


MANİSA (A.A) - Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen beldesinde, atıl halde bulunan eski sokak çeşmeleri onarılarak ve yenileri yapılarak her sokağa bir çeşme kazandırılması için çalışma başlatıldı.
     Büyükbelen Belediye Başkanı Mehmet Keyik, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede geçmişte yapılan, ancak zamanla eskiyen sokak çeşmelerine yönelik bakım ve onarım çalışması başlattıklarını belirtti.
     Bu çalışmalar sürerken vatandaştan gelen talep üzerine çeşmesi bulunmayan sokaklar için de yenilerini inşa etmeye başladıklarını ifade eden Keyik, şunları kaydetti:
     Başlatmış olduğumuz onarım çalışmasını Her Sokağa Bir Çeşme adı altında bir projeye dönüştürdük. Beldemizde 3 mahallemiz ile çok sayıda sokağımız bulunuyor. Her sokağa bir çeşme kazandırmayı amaçlıyoruz. Şu an 6 çeşmemizde bakım, onarım ve inşaat çalışmaları tamamlandı. Beldenin içinde 4 çeşme daha yapacağız. Bunların yanı sıra yayla ve ovada bulunan çeşmelerin de bakımları yapılacak.
     Keyik, beldedeki sokak çeşmelerine Çal Dağında tespit ettikleri kaynak suyunu bağlayacaklarını belirterek, vatandaşa soğuk ve tatlı su imkanı sunacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Büyükbelen beldesinde her sokak başına bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER