Büyükşehirin son iftarı Altındağda yapıldı

Büyükşehirin son iftarı Altındağda yapıldı -Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: Sitelerde ana caddeye ve Samsun Yoluna bakan binaların cephelerini belediye bütçesinden karşılayarak değiştireceğiz


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sitelerde ana caddeye ve Samsun Yoluna bakan binaların cephelerinin belediye bütçesinden karşılanarak değiştirileceğini bildirdi.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Melih Gökçek, Her ilçede halka iftar programları kapsamında, Altındağ ilçesinde 6 bin 500 kişiyle oruç açtı.
     Melih Gökçek, iftar sonrası Altındağlılara birkaç müjde vererek, Karapürçekten Sitelere teleferik seferi başlatacaklarını bildirdi. Gökçek, Dün ve evvelsi gün iki ihale yaptık. İki safhalı bu ihalenin birinci safhası dün bitti. İhaleyi kazanan İki firma 20 Eylülde yarışacaklar, sonuç kesinleştikten sonra teleferiğin yapımı başlayacak ve seçimlerden önce tamamlanacak dedi.
     Kentsel dönüşüm projeleri ve kentin tarihi ve turistlik yerlerindeki düzenlemelere ilişkin bilgi veren Gökçek, Kuzey Ankarada kentsel dönüşüm projesi ikinci etabı çalışmalarına yıl sonu itibarıyla başlayacaklarını bildirdi.
     Gökçek, Sitelerde ana caddeye ve Samsun Yoluna bakan binaların cephelerinin belediye bütçesinden karşılanarak değiştirileceğini anlattı.
     Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de Gökçeke Altındağlıları bir araya getirdiği için şükranlarını sundu.
    
     Muhabir: Fevzi Çakır
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber Büyükşehirin son iftarı Altındağda yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER