Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek:

Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek: Mahalle iftarları birliğin simgesidir


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle İftarlarının Konyadaki birliğin simgesi olduğunu söyledi.
     Konya Büyükşehir Belediyesinin Mahalle Buluşmalarını doğrudan demokrasi modeli olarak Türkiyeye sunduğu bir örnek olduğunu ifade eden Akyürek, mahalle iftarları ve mahalle meclisi toplantılarının binlerce Konyalının katılımıyla devam ettiğini belirtti.
     Akyürek, programlar kapsamında Şems, Akif Paşa ve Kalenderhane mahallelerinin sakinleriyle 2 ayrı iftar programında bir araya geldi.
     İlk olarak Şems Mahallesi sakinleriyle buluşan Akyürek, Hakkaride bölücü terör nedeniyle şehit olan asker ve koruculara Allahtan rahmet ailelerine ve Türk milletine de baş sağlığı diledi.
     Daha sonra Akif Paşa ve Kalenderhane mahalleleri sakinleriyle buluşan Akyürek, Mahalle iftarları birliğin simgesidir. Bu iftarlar, Konyadaki kardeşliğin, zengin-fakir, genç-yaşlı, kadın-erkek ayırmadan bütünleşmenin sembolüdür dedi.
     Mahallelerin tüm problemlerini bildiklerini ve muhtarlarla birlikte değerlendirdiklerini kaydeden Akyürek, çocuklara yoğun ilgi gösterdi.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER