Büyükşehir Belediyesinden kısa kısa

Büyükşehir Belediyesinden kısa kısa -Tır parkı son aşamaya geldi


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenlerde inşa edilen Yeni Kamyon ve Tır Parkında çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Erenler Karaaptiler Mahallesinde 1. OSBnin tam karşısında yeni kamyon ve tır parkının inşa edildiği kaydedildi.
     Açıklamada, mevcut kamyoncular garajında zor şartlarda faaliyetlerini sürdüren nakliyeci esnafının rahat imkanlarla çalışmalarına devam etmesi için her ayrıntının düşünüldüğü vurgulanarak, yeni kamyon ve tır parkında çalışmaların hızla sürdüğü ifade edildi.
    
     -Bağlantı yolu tamamlanacak-
    
     Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde Zübeyde Hanım Caddesi ve yakında açılacak bağlantı yolunu birbirine bağlayan yeni bir kavşak çalışması başlattıklarını bildirdi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Oktar, Serdivana yeni giriş kapısı olan bağlantı yolunu tamamladıklarını kaydetti.
     Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirten Oktar, şu ifadelere yer verdi:
     "Açtığımız yeni yol olan Zübeyde Hanım ve Kirişhane Caddelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda çalışmalar son aşamada. Parke çalışmaları tamamlandı. Bisiklet yolu ve asfalt çalışması sonrası yeni bağlantı yolu hizmete girecek. Milli Egemenlik Caddesi üzerinde Zübeyde Hanım Caddesi ve bağlantı yolunu birbirine bağlayacak yeni bir kavşak yapıyoruz. Ayrıca Ulaşım Dairesi Başkanlığımızın TCDD ile imzaladığı protokol neticesinde o noktada bir de hemzemin geçit çalışmamız olacak. Çalışmalarımız hızla sürüyor. En kısa sürede tamamlayacağız"
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER