Çağ Üniversitesinde VI. Ulusal Genç Girişimciler

Çağ Üniversitesinde VI. Ulusal Genç Girişimciler ve Liderler Zirvesi


MERSİN (A.A) - Bayboğan Eğitim Vakfı Çağ Üniversitesi tarafından düzenlenen VI. Ulusal Genç Girişimciler ve Liderler Zirvesi başladı.
     Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çağ Üniversitesi Yaşar Bayboğan Kampüsünde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, hayattaki girişimciliğin başarısındaki üç temel kavramın sevgi, güven ve bilgi olduğunu söyledi.
     Genç kavramının göreceli bir kavram olduğunu belirten Güzeloğlu, Yüreğiniz gençse, yaşınız kaç olursa olsun sizde gençsinizdir. Hayatın her aşamasında kendinizi genç hissedin, beyninizi genç kılın. Gençlik, güzellik, heyecan, enerji ve içtenlik demektir. Her dönemde genç kalın dedi.
     Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci de, üniversite olarak girişimci adaylarına yol gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Bir fikrim var diyen herkese destek oluyoruz. İnşallah bundan sonra bu arkadaşlarımız da işim var diyecekler. Bugün girişimcilik için sadece sermayenizin olup, olmaması değişmiyor. Bugün Türkiyede çok sayıda girişimciliğin desteklendiği projeler ve kurumlar var. Bunun yanında ABnin verdiği önemli destekler var. Yani artık paranızın olmasına gerek yok. Yeterki fikriniz olsun ve güzel projeleriniz olsun. Çağ Üniversitesi olarak ikinci bir dil konusunda çok büyük hassasiyet gösteriyoruz.
     Etkinliğe Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Bayboğan, Tarsus Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faik Burakgazi ile çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çağ Üniversitesinde VI. Ulusal Genç Girişimciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER