Çağlayan Spor Salonunun temeli atıldı

Çağlayan Spor Salonunun temeli atıldı -Muratpaşa Belediyesince yapılan salonun 4 ayda tamamlanacağı bildirildi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesince yapılan Çağlayan Spor Salonunun temeli atıldı.
     Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, CHP İl Başkanı Devrim Kök ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya halkının spor yapabilecekleri mekan istediğini, bu istek üzerine Evcilmenin kente çok sayıda spor tesisi yaptığını ifade etti.
     Muratpaşada her yaş grubuna göre projeler ürettiklerini anlatan Süleyman Evcilmen ise her hafta 1 proje gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Yaptıkları yatırımları öz kaynakları ile gerçekleştirdiklerine dikkati çeken Evcilmen, yap-işlet-devret modelini uygulamadıklarını, yaptıkları hizmetleri halka ücretsiz sunduklarını kaydetti.
     Evcilmen, Çağlayan Spor Salonunun bin 200 metrekare ve 800 kişi kapasiteli olacağını vurguladı. Salonun 4 ayda tamamlanacağını bildiren Evcilmen, Çağlayan Mahallesinin Antalyanın en modern ve en büyük mahallelerinden birisi olduğunu belirtti.
     Evcilmen, mahalleye 2009 seçimlerinin ardından 28 park, 12 yeşil alan, 152 bin metrekare peyzaj çalışması, 1 spor kompleksi, 6 kilometre yeni yol açımı, 8 kilometre asfalt, 12 kilometre kalırım, 1 muhtarevi ve çok sayıda basketbol sahası yaptıklarını anlattı.
     Çağlayan Mahalle muhtarı İbrahim Efe de Başkan Evcilmene hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çağlayan Spor Salonunun temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER