Çağrı merkezi bir telefon kadar yakın

Çağrı merkezi bir telefon kadar yakın -Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan çağrı merkezine, ocak ayından bu yana 32 binin üzerinde çağrı geldiği belirtildi


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım dairesi Başkanlığına bağlı Otobüs İşletme Müdürlüğü bünyesinde vatandaşın toplu taşımada karşılaştığı sorunlara çözüm getirebilmek amacıyla kurulan çağrı merkezine, ocak ayından bu yana 32 binin üzerinde çağrı geldiği belirtildi.
     Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz toplu taşıma hizmetlerinin daha nitelikli olması için önemli bir görev üstenen Çağrı Merkezinin çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı.
     Çağrı merkezini ziyaret eden Aldırmaz, Otobüs İşletme Müdürü Hüseyin Karadan merkezin çalışmalarının nasıl bir süreçten geçtiğini anlatmasını istedi.
     Çağrı merkezi personeliyle sohbet eden Aldırmaz, Amacımız Adanalının en iyi şekilde toplu taşıma hizmeti alması ve karşılaştıkları sorunlara anında çözüm bulunması. Bunun için arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor. Hepsini kutluyorum dedi.
     Otobüs İşletme Müdürü Hüseyin Kara da, kendilerine gelen çağrılara anında yanıt verdiklerini, istek ve şikayetlere çözüm üretmeye çalıştıklarını anlattı. Ocak ayından bugüne kadar 32 binin üzerinde çağrı aldıklarını belirten Kara, tüm talep ve şikayetlerin merkez tarafından değerlendirilerek, kurallara uymayanlar hakkında yaptırım uygulandığı vurguladı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Çağrı merkezi bir telefon kadar yakın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER