Cami lojmanındaki sucuk hırsızlığı iddiası

Cami lojmanındaki sucuk hırsızlığı iddiası -Adanada, imamın lojmanının balkonunda asılı sucukları çaldığı iddia edilen sanık hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi


ADANA (A.A) - Adanada, imamın lojmanının balkonunda asılı et sucuklarını çaldığı iddia edilen sanık hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
     Merkez Sarıçam ilçesindeki Remzi Oğuz Arık Camisinin imamı Mehmet Demirin, camiye gelen çocukların piknikte yemeleri için aldığı ve evinin balkonuna astığı et sucuklarını çaldığı iddia edilen Murat Ş. (24) hakkında, Adana Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.
     Polisin, güvenlik kameralarını inceleyerek evinde yakaladığı ve çaldığı yaklaşık 10 kilogram sucuğun evinde bulunduğu belirtilen sanık Murat Ş. ile ilgili soruşturma kapsamında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianame, Adana 8. Sulh Ceza Mahkemesine gönderildi.
     Yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak olan tutuksuz sanık Murat Ş, savunmasında, "Şeytana uydum, nefsime hakim olamadım. Pişmanım. Polis beni evdeyken yakaladı. Sucukları da teslim ettim" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Cami lojmanındaki sucuk hırsızlığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER