Çanakkalede teknoloji mağazasının açılışında indirim yoğunluğu

Çanakkalede teknoloji mağazasının açılışında indirim yoğunluğu


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede, bir teknoloji firmasına ait mağazanın açılışında indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar yoğunluk yaşanmasına neden oldu.
     Asaf Paşa Caddesi üzerinde açılan mağaza önünde sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Özel güvenlik görevlilerinin de katıldığı açılışta kurdelenin kesilmesinin ardından içeriye giren vatandaşlar, indirimli ürünlerden alabilmek için birbirleriyle yarıştı.
     Açılışa özel indirimleri kataloglardan bulan çok sayıda kişi, özellikle LCD televizyon, cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarlar ile bazı teknoloji ürünlerine yoğun ilgi gösterdi.
     Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, 67. mağazalarını Çanakkalede açtıklarını belirtti. Çanakkalenin çok önemli bir şehir olduğunu belirten Akgiray, yeni mağazaları ile mağaza sayılarının 42 ilde 67ye, franchise sayısının ise 31e ulaştığını bildirdi.
     Törene, Çanakkale Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü, Belediye Başkan Vekili Av. Muharrem Erkek, İl Müftüsü İbrahim Öcüt ile protokol üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkalede teknoloji mağazasının açılışında indirim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER