Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Küçükkuyuda kermes düzenlendi


ÇANAKKALE (A.A) - Ayvacıkın Küçükkuyu beldesinde kermes düzenlendi.
     Fernur Sözen Lisesi Okul Aile Birliğinin düzenlediği kermeste velilerinin hazırladığı yiyecek ve şifalı otlar yoğun ilgi gördü.
     Kermesten elde edilecek gelirin, okulun ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı bildirildi.
    
     -Lapsekide atık yağ uyarısı-
    
     Lapseki Belediyesi, bitkisel atık yağların lavabo ve çöpe atılmaması konusunda esnaf ve vatandaşlara uyarıcı broşürler dağıttı.
     Lapseki Belediye Zabıta Müdürü Gürcan Karakaş, belediye çalışanları tarafından kahvehaneler, iş yerleri, lokantalar ile okullarda 3 bin 500 adet broşür dağıtılacağını söyledi.
     Yönetmelik gereği bitkisel atık yağların doğaya bırakılması ve kanalizasyona dökülmesinin yasaklandığını belirten Karakaş, İş yerleri ve vatandaşlarımızı uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla broşür dağıttık dedi.
    
     -Kaleseramik Fabrikalarında afet semineri-
    
     Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından, Çanda kurulu Kaleseramik Fabrikalarında afet semineri verildi.
     Tesislerin konferans salonunda İl Afet Acil Şube Müdürü Kamil Er tarafından verilen konferansta, 1999 yılındaki Marmara Depremi görsel olarak anlatıldı, alınması gereken tedbirler hakkında bilgi aktarıldı.
     Seminere, Kaleseramik Güvenlik Mühendisi Kemal Canpolat, yönetici Gökhan Aydın, Kaleseramik Fabrikaları Üretimler Müdürü Süleyman Soysal, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Tosun, İş Güvenlik Yöneticisi Güler Gül, mühendisler ile arama kurtarma görevlileri katıldı.
     (EKİP-BYR-ZAK)
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER