Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -ÇOMÜ Kütüphanesine kitap bağışı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kütüphanesine kitap bağışında bulunuldu.
     ÇOMÜden yapılan açıklamaya göre, 1 yılda kitap sayısını yüzde 300 artıran, bilgiye erişimde çağın gerekliliklerini yakalayarak bölgesinde en büyük üniversite kütüphanesi olmayı hedefleyen üniversite kütüphanesine, 1 Milyon Kitap Kampanyası kapsamında Dünya Gazetesinden 70 koli kitap bağışlandı.
     Açıklamada, katkılarından dolayı Dünya Gazetesine teşekkür edildi.
    
     -Yrd. Doç. Dr. Yığın, seminerde ÇOMÜyü temsil etti-
    
     ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. C. Çiğdem Yığın, kıkırdaklı balıklarda yaş okuma ve büyüme parametreleri konulu eğitim seminerinde üniversiteyi temsil etti.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalyada düzenlenen ve 11 ülkeden davetlinin katıldığı seminerde, kıkırdaklı balıklarda yaş tayini için gerekli olan kesitlerin alınması, preparatlarının hazırlanması ve okuma tekniklerinin geliştirilmesi üzerinde uygulama gerçekleştirildi.
     Seminerde ÇOMÜyü Yrd. Doç. Dr. Yığın temsil etti.
    
     -Metot adlı oyun sahnelenecek-
    
     Çanakkalede, Metot adlı oyun sahnelenecek.
     Belediye tarafından düzenlenen aylık etkinlikler kapsamında 17 Ekimde ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonunda sahnelenecek oyun, iş toplantısına gelen 4 kişinin işi alabilmek için verdikleri mücadeleyi ve geçtikleri sınavları anlatıyor.
     Jordi Galceran tarafından yazılan, Zerrin Yanıkkaya tarafından çevrilen oyunun yönetmenliğini Serkan Keskin yapıyor. Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Serkan Keskin ve Mustafa Kırantepenin rol aldığı oyunun ücretsiz davetiyeleri Çanakkale Belediyesi İletişim Masalarından alınabilecek.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER