Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -CHP Kırklareli Milletvekili Dibek: -Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktasıdır


KIRKLARELİ (A.A) - CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Çanakkale Deniz Zaferinin, dünya tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti.
     Dibek, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Çanakkale Zaferinin, Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı azmin mücadelesi olarak tanımlandığını ifade eden Dibek, şunları kaydetti:
     Bağımsızlık savaşımızın öncüsü Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımıza, geçmişi büyük zaferlerle dolu şanlı ordumuza, yurdunu canından üstün bilen şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet duyuyoruz. Bugün bağımsız, onurlu ve başı dik bir ulus olarak özgürce yaşıyor ve çağdaşlaşma yolunda ilerliyorsak bunu şehitlerimize ve ülkesi için her şeyini ortaya koyan yurttaşlarımıza borçluyuz. Birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır. Çanakkale Zaferi dünya tarihinde bir dönüm noktasıdır.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER