Çankırı Polis Eğitim Merkezi, 11. dönem

Çankırı Polis Eğitim Merkezi, 11. dönem mezunlarını verdi


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi, 11. dönem mezunlarını verdi.
     Merkezde düzenlenen törende konuşan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, emniyet güçlerinin başarılı olabilmesi için vatandaşın güven ve desteğini alması gerektiğini belirterek, milli ve manevi değerlere bağlı, mezunların kendine güveni tam ve görev heyecanı ile dolu birer polis olmalarını istedi.
     İdarenin işkenceye sıfır tolerans gösterdiğini vurgulayan Özcan, Bu itibarla insanlarımızın vergileri bizim maaşımızdır, nafakamızdır, biz onların hizmetkarıyız inancını rehber edininiz şeklinde konuştu.
     Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal da, polislik mesleğini icra edenlerin insan haklarına saygılı olması gerektiğini vurguladı. Türk polisinin kaliteli eğitim ve yüksek teknoloji sayesinde uluslararası standartlara ulaştığını aktaran Çankal, Uzman eğitim kadrolarımız sayesinde her yıl yurt dışından gelen polislere eğitim veriyoruz dedi.
     Daha sonra 242 polis adayı yemin etti.
     Törene, Çankırı Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Tayyar Aydın, Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Gökceoğlu/Özgür Alantor/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Çankırı Polis Eğitim Merkezi, 11. dönem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER