Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün faaliyetleri

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün faaliyetleri


SAMSUN (A.A) - Çarşambada 2012-2013 eğitim öğretim yılı içinde açılan 938 kursa 14 bin 300 kursiyerin katıldığı bildirildi.
     Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel, yaptığı açıklamada, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüyle açılan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursunun sona erdiğini, 45 kursiyere sertifika verildiğini söyledi.
     Hamk Eğitim Merkezinde 2012-2013 eğitim yılının ikinci döneminde açılan kurslar hakkında da bilgi veren Özgürel, şunları kaydetti:
     İkinci dönem sosyal-kültürel kurslar açıyoruz. Bu bağlamda Çarşamba Yurt-Kur Müdürlüğü ile üniversite öğrencilerine yönelik hobi kursları açtık. Üniversite öğrencilerine yönelik ahşap boyama ve diksiyon kursları açtık. Bunun yanı sıra Çarşamba Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda da okuma-yazma, bilgisayar işletmenliği ve saç bakımı kuaförlük kurslarımız devam ediyor. Ayrıca Çarşamba Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile birlikte mantar yetiştiriciliği ve kivi yetiştiriciliği kursları açmayı planlıyoruz. Çarşambada 2012-2013 eğitim öğretim yılı içinde açtığımız 938 kursa yaklaşık 14 bin 300 kursiyerimiz kayıt oldu.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün faaliyetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER