Çarşamba Pazarı 15 Aralıkta tamamlanacak

Çarşamba Pazarı 15 Aralıkta tamamlanacak -Isparta Belediye Başkanı Günaydın: -Bu proje şehre değer kazandıracak. Bu değerlerle şehirler daha değerli hale gelir. Bu, değişim hareketidir


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi tarafından Davraz Mahallesinde yaptırılan Çarşamba Pazarının 15 Aralıkta tamamlanacağı bildirildi.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapımına başlanan pazarda incelemelerde bulundu. Günaydın, Avrupa Birliği normlarına uygun, doğal ve elektrikli aydınlatma özelliğine sahip olacak pazar alanının fuar, festival ve büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapabileceğini söyledi.
     Pazar alanındaki çalışmaların büyük bir hızla başladığını belirten Günaydın, Kapalı Pazar ve Fuar Alanı 8 bin metrekarelik alana inşa ediliyor. Kapalı Pazar ve Fuar Alanı Projesi maksimum 18, minimum 11 metre yüksekliğe sahip. Yine maksimum 75, minimum 45 metre genişliğine sahip olan projenin 15 Aralık 2012 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Bu proje şehre değer kazandıracak. Bu değerlerle şehirler daha değerli hale gelir. Bu değişim hareketidir dedi.
     Projenin tamamlanarak hayata geçirilmesiyle birlikte bir ekonomik değerinin olacağını belirten Günaydın, projenin kumlama sistemi ile inşa edildiğini ve yıllarca dayanacağını söyledi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çarşamba Pazarı 15 Aralıkta tamamlanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER