Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Gebeş:

Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Gebeş: -Engelli vatandaşlarımız için yaşanılabilir belde olma yolunda çalışmalarımız hızla ilerliyor


ZONGULDAK (A.A) - Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Engelli vatandaşlarımız için yaşanılabilir belde olma yolunda çalışmalarımız hızla ilerliyor dedi.
     Gebeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak beldede kurulan ışıklı sinyalizasyon sisteminden sonra yaya geçidi çalışmalarına başladıklarını söyledi.
     Engelli vatandaşlar için belediye binasına yapılan asansörün ardından, görme engelli vatandaşların kullanabileceği yaya kaldırımlarını yeniden düzenlediklerini ifade eden Gebeş, şunları kaydetti:
     Belediyemizin bir görevi de vatandaşların güvenliğini sağlamaktır. Engelli vatandaşlarımız için yaşanılabilir belde olma yolunda çalışmalarımız hızla ilerliyor. Beldemizde uyguladığımız her projede engelli vatandaşlarımızı da düşünüyor ve onların kullanımına imkan sağlayan fiziki düzenlemeler yapıyoruz. Hepimizin bildiği gibi ulaşılabilirlik engelli vatandaşlarımızdan hakkıdır.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Gebeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER