ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlundan iftar yemeği

ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlundan iftar yemeği


RİZE (A.A) - ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaş çay fabrikaları yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
     ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ramazanın ilk iftarını Cumhuriyet Çay Fabrikasında işçilerle birlikte yapan ve sık sık iftar yemeklerinde personeli ile bir araya gelen ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Kadir Gecesinde personeli ile birlikte iftar yaptığı belirtildi.
     Genel Müdürlük sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Müdür Yardımcıları Yunus Kaldırım, Süleyman Pınarbaş, Turgay Turna, Daire Başkanları, 46 yaş çay fabrikasının müdürleri ve kısım müdürleri katıldı.
     ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, zor olan kampanya sürecinin bu yıl Ramazan ayı içerisine denk gelmesi ile daha da zorlaştığı, ancak kurum olarak yüksek fedakarlıklarla zorlukların üstesinden gelinerek güzel bir kampanya geçirdiklerini belirtti.
     Birinci sürgünde birkaç münferit olayın dışında iyi bir kampanya geçirdiklerini ifade eden Sütlüoğlu, şunları kaydetti:
     Mübarek ramazan ayında bir araya geldik. Birçok güzelliği birlikte yaşıyoruz. Bu akşamda bu mutluluğu hep beraber paylaşıyoruz. Mübarek ramazan ayı kaynaşmanın, dostluğun ve sevginin zirve yaptığı bir aydır. Çok sıcak yaz günlerinde, zor iklim şartlarında bu sene mübarek ramazan ayı içerisinde oruçla beraber kurum olarak çok yüksek fedakarlıklar göstererek büyük bir gayretle 2.sürgünü tamamladık. 2. Sürgün süresi içerisinde üreticilerimizin kurumumuza karşı güzel bir memnuniyeti var. 1.sürgün döneminde de bir takım provokatif olayların dışında her şey güzeldi. Aslında son derece güzel bir kampanya geçirmiştik.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlundan iftar yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER