ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, Sarp ve

ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, Sarp ve Batumda incelemelerde bulundu


RİZE (A.A) - ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlunun, Sarp ve Batumda incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sütlüoğlunun, Kamu İşletmeleri İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Konuk, Kamu-İş Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şahin, Kamu-İş Genel Sekreteri Erhan Polat, Kamu-İş Yönetim Kurulu üyeleri Burhan İnan ve Nurettin Kulalı ile birlikte Sarp ve Batumda incelemelerde bulunduğu belirtildi.
     Açıklamada, Sarp Sınır Kapısındaki freeshopta kurulacak olan ÇAYKUR standı ile Batumda ÇAYKUR çay satış ve tanıtımı noktasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkili firma sahipleri ile görüşmelerde bulunan Sütlüoğlunun, şu ifadelerine yer verildi:
     Sarp Sınır Kapısında ve Batumda çayımızın tercihi, tanıtımı ve satışlarımızın artışı noktasında fikir alış verişinde bulunduk. Batum şehrinde dünyanın en önemli sayılı botanik bahçelerinden biri olan Batum botanik bahçesini gezdik. Batum botanik çay bahçesi ile bizim ziraat çay bahçemizle ortaklaşa çeşitli bitkiler üzerinde deneme ve bir takım çalışmalar yaparak hayata geçireceğiz. Batum gezimizde sallama siyah çayımızın beğenildiğini ve bir çok noktada tüketildiğini gördüm. Bundan bir hayli memnun oldum.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, Sarp ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER