Çaykur Rizespor futbol şube sorumlusu Baltacı:

Çaykur Rizespor futbol şube sorumlusu Baltacı: Denizlispor maçını taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde hafta sonu sahasında Denizlisporu ağırlayacak olan Çaykur Rizesporda, futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı, Denizlispor maçını taraftarın desteği ile kazanmak istediklerini söyledi.
     Baltacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde iyi bir grafik yakaladıklarını belirterek, Deplasmanda üst üste kazandığımız iki maçla öz güvenimiz de arttı. Takım içerisinde çok iyi bir hava var. Bu istikrarı lig geneline yayarak hedefimize ulaşmak için çaba gösteriyoruz. Hafta sonu sahamızda Denizlisporu ağırlayacağız. Denizlispor maçını taraftar desteği ile kazanmak istiyoruz dedi.
     Kale arkası tribünlerin bilet fiyatını 1 liraya indirdiklerini ifade eden Baltacı, Taraftar bu takımın olmazsa olmazlarının başında geliyor. Tek başımıza başarıyı yakalamamız imkansız. Taraftar, bir takımın en önemli gücü. Bu gücü arkamızda görmek istiyoruz. Gerçekten takım olarak tek eksiğimiz taraftar. Onların bu takıma nasıl sahip çıktığını çok iyi biliyoruz. Artık yeniden takımlarına sahip çıksınlar ve desteklesinler. Taraftarımızın desteği ile başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum diye konuştu.
     Baltacı, Serhat Akyüz ve Çetin Güngörün sakatlıkları nedeniyle Denizlispor maçı kadrosunda yer alamayacağını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor futbol şube sorumlusu Baltacı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER