Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah:

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah: Kartalspor deplasmanında kazandığımız için mutluyuz


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde deplasmanda Kartalsporu 1-0 yenen Çaykur Rizesporun basın sözcüsü Aykut Ferah, Kartalspor deplasmanında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça mutlak üç puan için hazırlandıklarını belirterek, Bunu da başardığımız için mutluyuz. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koymaya çalıştık ve pozisyonlar bulduk. Beklediğimiz gol maçın son dakikalarında geldi dedi.
     İyi oynadıklarını ve üç puan kazandıklarını ifade eden Ferah, Uche Kalunun attığı güzel golle, kaç haftadır süren suskunluğunu bozması bizi ayrıca mutlu etti. Kalu attığı güzel golle bize üç puanı kazandırdı. Takım olarak iyi mücadele ettik. Üst üste üç galibiyetimizi alarak ligde ne kadar iddialı olduğumuzu ortaya koyduk diye konuştu.
     Ferah, ligde kolay maç olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bunun bilinci ile sahaya çıkıyoruz. Bizi İstanbulda yalnız bırakmayıp maç boyunca destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız maçta da taraftarlarımızın desteği ile maça çıkmak ve galip gelmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız Denizlispor maçında da iyi oynayarak üç puan almak istiyoruz.
    
     Muhabir: Fikret Delal / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER