Cazın efsane ismi Chick Corea Trio

Cazın efsane ismi Chick Corea Trio 13. Uluslararsı Antalya Piyono Festivalinde


ANTALYA (A.A) - 13. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, Chick Corea konseri ile devam edecek.
     Sanat yönetmenliğini Fazıl Sayın yaptığı ve bu yıl Şehirde Müzik Var sloganıyla düzenlenen 13. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalyada buluşturmaya devam ediyor.
     Caz müziğin yaşayan efsanesi olarak görülen Chick Corea, triosu ile festivalin en heyecanlı gecelerinden birine imza atacak. Muhteşem performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir caz gecesi yaşatacak olan Chick Corea Trionun konseri 28 Kasım Çarşamba günü saat 20.00de Antalya Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
    
     -Chick Corea, Christian McBride ve Brian Blade ile sahnede-
    
     18 Grammy ödülü olan Amerikalı besteci ve piyanist Chick Corea, festival kapsamında triosuyla ilk kez konser verecek. Gecede piyanosuyla etkileyici bir şov sunacak olan efsane sanatçıyla birlikte iki ünlü isim daha sahne alacak. Kontrabasta kendi kuşağının en üstün yeteneklerinden biri olarak kabul edilen, Sting, Pat Metheny, McCoy Tyner gibi ünlü isimlere eşlik eden Christian McBride ve vurmalılarda, Herbie Hancock, Bob Dylan, Joni Mitchell ve The Wayne Shorter Quartet ile çalışan sıra dışı yetenek Brian Blade.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Cazın efsane ismi Chick Corea Trio Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER