Celal Doğandan Aldırmaza ziyaret

Celal Doğandan Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Celal Doğan, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğan, çaresizlere çare olmak zorunda olduklarını güzellikten, birliktelikten ve kardeşlikten nemalanmaları gerektiğini belirtti.
     Belediye başkanın kentin başkanı olduğunu ve adaletli olması gerektiğini kaydeden Doğan, Ben ilk seçildiğimde, Ben şehrin belediye başkanı olacağım demiştim. Çünkü ben şehrin tümünün belediye başkanıydım. Siyasi parti ayrıcalığı gözetemezdim. Ben sizin çabalarınıza bakıyorum; tüm şehrin belediye başkanı olarak davranıyorsunuz. Geriye kalacak en büyük eser budur dedib
     Belediyecilik, sizin de bildiğiniz gibi çok farklı ifadelerini kullanan Aldırmaz da şunları kaydetti:
     Belediye başkanlığı bilgi birikimi ve tecrübenin yanında, toplumla bütünleşmektir. Sizin gibi duayen bir belediye başkanının Gaziantepte yaptıkları önemli hizmetlerin, bütün belediyelere örnek olması lazım. Engelsiz kent, engelsiz ülke projesi bizim en önemli projemizdir. Bir kentte engelliler ile engelsizler birlikte yaşayamıyorsa, aynı mekanları paylaşamıyorsa bu eksikliktir.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Aldırmaz, daha sonra Celal Doğana Abdin Dino Sanat Parkını gezdirdi.
    
     Muhabir: Adana/Ömer Yıldız
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Celal Doğandan Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER