KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği

KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Başkanı Altuncuoğlu: Türkiyedeki esnaf ve sanatkara bakıldığı zaman ülkenin dünyada önemli bir yere geldiğini görüyoruz


MANİSA (A.A) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Başkanı Kemal Altuncuoğlu, Türkiyede esnaf ve sanatkara bakıldığı zaman ülkenin dünyada önemli bir yere geldiğini görüyoruz dedi.
     Saruhanlı 9. Altın Üzüm ve Kültür Festivali kapsamında ilçeye gelen Altuncuoğlu, belediye başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Kahveci ile bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti.
     Türkiyenin son yıllarda ekonomik açıdan yıldızı parlayan ülkeler arasında yer aldığını vurgulayan Altuncuoğlu, şöyle konuştu:
     Türkiye ile ilgili tüm gelişmeleri takip ediyoruz. Türkiyedeki esnaf ve sanatkara bakıldığı zaman ülkenin dünyada önemli bir yere geldiğini görüyoruz. Türkiyedeki esnaf ne kadar sıkıntılı olsa da dünyanın birçok ülkesindeki esnaftan çok daha iyi durumdadır.
     Dünyanın birçok ülkesini geziyorum. Geçtiğimiz haftalarda dünyanın en zengin ülkelerinin başında yer alan Kuveyte gittim. Orada bile Türkiyedeki esnafla bu ülkedeki esnaf arasında fark olduğunu gördüm. Türkiyedeki esnaf şu anda en zengin ülkelerin esnafından daha rahat. Bu bağlamda Türkiye önemli bir yerde bulunuyor. Bundan sonra ülkenin daha da ileriye gideceğini düşünüyorum. Kuzey Kıbrıs olarak bizde gücümüzü Türkiyeden alıyoruz.
     Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Altuncuoğluna belediyenin bayrağını ve ilçede yetişen ürünlerin yer aldığı hediye sepeti verdi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER