Çerikli Belediye Başkanı Sakaryanın vefatı

Çerikli Belediye Başkanı Sakaryanın vefatı -Belediye Başkanı Sakaryanın cenazesi, Başbakan Yardımcısı Atalayın da katıldığı törenle toprağa verildi


KIRIKKALE (A.A) - Kalp krizi nedeniyle vefat eden Kırıkkalenin Delice ilçesine bağlı AK Partili Çerikli beldesi Belediye Başkanı Ömer Sakaryanın cenazesi toprağa verildi.
     Sakaryanın cenaze namazı, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalayın da katılımıyla Çerikli Çarşı Camiinde kılındı. Cenaze namazında gözyaşı döken Sakaryanın yakınlarını Atalay teselli etti.
     Cenazenin belde mezarlığında defnedilmesinin ardından Sakaryanın evine giderek taziyede bulunan Atalay, yaptığı açıklamada, merhumun ailesine, yakınlarına ve Çerikli beldesine başsağlığı ve sabır dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
     Ömer Sakaryanın kendileri için çok değerli birisi olduğunu belirten Atalay, "İnsan kalitesi yüksekti, karakteri sağlamdı ve doğrusu hepimiz onu seviyorduk. Onun için bu kadar kalabalık cemaat sevilen insanların uğurlanmasında bulunur. Hayırlı hizmetler yaptı. İnsanların duasını aldı. Hepimiz ondan memnunuz ve hakkımızı helal ediyoruz" diye konuştu.
     Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve çok sayıda kişi katıldı.
     Ömer Sakarya (63), 6 Mayıs Pazartesi günü, Delice ilçesinde katıldığı bir toplantıda rahatsızlanarak, kalp krizi sonucu vefat etmişti.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Çerikli Belediye Başkanı Sakaryanın vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER