CHP Bilecik Teşkilatından İlçe Başkanları Toplantısı

CHP Bilecik Teşkilatından İlçe Başkanları Toplantısı


BİLECİK (A.A) - CHP Bilecik Teşkilatı tarafından aylık İlçe Başkanları toplantısı düzenlendi.
     CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, partisinin Gölpazarı İlçe Binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, toplantılarda genel olarak ilin siyasetine yön verecek aylık gelişmeleri değerlendirdiklerini belirterek, ilçe teşkilatlarının fikir ve görüşlerini aldıklarını söyledi.
     Gündemdeki konuları aylık gelişmelere göre belirlediklerini ifade eden Karaahmet, şöyle konuştu:
     Amacımız, ilçelerimizi dinleyip örgütsel sorunları değerlendirmek ondan sonra il ve ilçedeki politikalarımıza yön vermektir. Bunun faydasını iki aydır ilçelerimizde yaptığımız toplantılarda gördük. Tek belediyemiz olan Gölpazarında belediye başkanımızın çalışmaları başarılı ve belediyeyi çok ciddi bir yere getirdi. Bizim övünç kaynağımız, gurur kaynağımızdır. Sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl işlerlik kazandığını, nasıl ilçeye faydalı olduğunu en büyük göstergesi Gölpazarı Belediyesidir. Borç içinde aldığı belediyeyi sigortasını, işçi parasını, memur maaşını, emekçisinin alın teri karşılığını ödemeyen belediye bugün borçlarını ödediği gibi hiç bir yere borçsuz olarak çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle büyük umutlar bağlanarak AK Partiye transfer edilen ama geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevinde bulunan Ahmet Berberoğlunun durumu genel politika anlamında görüştük. Buradan kamuoyuna şunu sormak gerekiyor, büyük umutlarla MHPden AK Partiye transfer edilen Belediye Başkanı madem yolsuzluğa bulaşmıştı niye AK Partiye transfer edildi. Yoksa yolsuzluklara bulaşmamıştı da AK Partiye geçtikten sonra mı bulaştı- Yargılama ve soruşturma gizli olduğundan bizler bir şey söyleyemiyoruz, ama tatsız bir şey.
     Toplantıya, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, CHP Merkez İlçe Başkanı Muhittin Demirci ve Gölpazarı İlçe Başkanı Abdullah Hünker da katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber CHP Bilecik Teşkilatından İlçe Başkanları Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER