CHP Finike ilçe Başkanı Eker:

CHP Finike ilçe Başkanı Eker: -Finike sevdalısı olduklarını ifade eden yerel siyasi idarecilerimizden düşüncelerini kamuoyuyla paylaşmalarını istiyoruz


ANTALYA (A.A) - CHP Finike ilçe Başkanı Reşat Eker, Finikede bulunan ve büyük doğa tahribatı yaptıklarını iddia ettiği taş ocaklarıyla ilgili, sözde Finike sevdalısı olanların suskunluklarını bozmasını istedi.
     CHP Finike içe Başkanı Reşat Eker, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye bağlı Alacadağ köyü Kızılcık Yaylasında bulunan taş ocaklarıyla ilgili, yerel ve genel bürokratlar açıklama yapmalarına rağmen AK Parti ilçe Başkanı Necati Bahçeci ve Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlunun henüz bir açıklama yapmadıklarını belirtti.
     Finike Belediyesinin ambleminin portakal olduğunu anımsatan Eker, şunları kaydetti:
     Maalesef ilçemizde büyük bir doğa kıyımı yapılmaktadır. Finikenin diğer ilçelere göre çok farklı özellikleri olduğu, bu özellikler arasında Finike portakalının bölgemize Allahın bahşettiği bir lütuf olduğu dünyaca bilinmektedir. Havasıyla suyuyla ilçemiz çok farklıdır. Ancak yaşanan doğa kıyımına ve bu kıyım nedeniyle heba olan portakal bahçelerimize siyasilerimiz sessiz kalmaktadırlar. Bu konuda her zaman Finike sevdalısı olduklarını ifade eden yerel siyasi idarecilerimizden bu konularla ilgili yaptıkları çalışmaları ve düşüncelerini kamuoyuyla paylaşmalarını istiyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Finike ilçe Başkanı Eker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER