MHP Edirne İl Başkanı Şimşek:

MHP Edirne İl Başkanı Şimşek: -İl başkanlığı değişiminden dolayı parti içi kızgınlık, kırgınlık böyle bir şey kesinlikle yoktur


EDİRNE (A.A) - MHP Edirne İl Başkanı Gürsel Şimşek, il başkanlığı değişiminden dolayı parti içinde kırgınlık olmadığını söyledi.
     Şimşek, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, yeni kurulan kurucu il teşkilatının Edirne ve Türkiyeye hayırlı olmasını diledi.
     MHP tarafından 10 gün önce alınan bir kararla MHP Edirne İl Teşkilatının kapatıldığını hatırlatan Şimşek, Parti tüzüğündeki madde gereğince başkanlığımız altında kurucu yönetim kurulu ile MHP Edirne İl Teşkilatı yeniden yapılandırılmıştır. Şu anda görevimizin başında olan kurucu üyelerimiz daha önce seçilmiş yöneticilerin tüm hak ve yetkileriyle donatılmış olarak bir sonraki olağan kongre sürecine kadar görevinin başında olacaktır dedi.
     Yeniden yapılanan MHP Edirne İl Teşkilatının MHP Genel Merkezi ile uyum içerisinde çalışacağını ifade eden Şimşek, il teşkilatının seçim dönemlerinde çalışmalar yürüteceğini kaydetti.
     Şimşek, bir soru üzerine MHP Olağan İl Kongresinde Edirne il teşkilatımın bir değişiklik istediğini, genel merkezin de değişim ve farklı bir yönetim düşüncesiyle tasarrufta bulunarak il yönetiminin başkanını değiştirdiğini açıkladı.
     Daha önceki mevcut il yönetiminde bulunan arkadaşlarının şu anki yapı içinde bulunduğunu ifade eden Gürsel Şimşek, İl başkanlığı değişiminden dolayı parti içi kızgınlık, kırgınlık böyle bir şey kesinlikle yoktur. Çünkü hepimiz görevimizin başında Edirnede bu yapıyı oluşturmuş bulunuyoruz. Herhangi bir sorun bulunmamaktadır dedi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber MHP Edirne İl Başkanı Şimşek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER