CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın: -CHPyi derleyerek, toplayarak, el birliğiyle, ortak akılla, bir bütün halinde başarıya taşımayı amaçlıyoruz


ADIYAMAN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHPyi derleyerek, toplayarak, el birliğiyle, ortak akılla, bir bütün halinde başarıya taşımayı amaçlıyoruz dedi.
     Günaydın, Adıyamandaki temasları kapsamında partisinin Gölbaşı ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette, CHP milletvekillerinin Türkiyenin birçok il ve ilçesinde çalışma yürüttüğünü belirtti.
     Partililerle bir araya gelerek istişarede bulunduklarını ifade eden Günaydın, Hafta sonu da 4-5 milletvekili yurt dışı örgütlenmesi yapmak amacıyla Almanyada Türklerin yoğun bulunduğu şehirlere gidecek. Bütün bu çalışmalarla CHPyi derleyerek, toplayarak, el birliğiyle, ortak akılla, bir bütün halinde başarıya taşımayı amaçlıyoruz diye konuştu.
     Konuşmasında öz eleştirinin önemine değinen Günaydın, şunları kaydetti:
     Bir şey olduğu zaman önce Bende hata var mı- diye bakarım. Kendimi çok iyi sorgularım. Hata varsa, çıkar öz eleştiri yaparım. Şurada yanlış davrandım derim ve o öz eleştiri sonrası parti kültürünce çalışmaya devam ederim. Biz partililer olarak Hata bizde yok, karşımızda var diye bakarak böyle bir alışkanlık edinmeye başladık. Bu alışkanlık bizi bir yere vardırmaz. Bu partinin genel başkanı, genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri kendilerine Biz nerede hata yapıyoruz- deyip doğru cevaplar üretebilirlerse bu parti bir yere varacaktır.
    
     -Kulisimize gelemiyor-
    
     Milletvekili Salih Fıratın AK Partiye katılımını değerlendiren Günaydın, Şimdi bizim iki işimiz var. Birincisi toplumsal bir dışlama olarak onu Adıyamanın hiçbir sokağında yürütmemektir. Biz de onu meclis koridorlarında yürütmüyoruz. Bizim kulisimize gelemiyor. Bizim hiçbir arkadaşıma selam veremiyor. Bu toplumsal dışlamayı yapacağız diye konuştu.
     Gelecek yıl yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Günaydın, başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini dile getirdi.
     Ziyarete, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile bazı milletvekilleri eşlik etti.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER