CHP Grup Başkanvekili İnce:

CHP Grup Başkanvekili İnce: -Atatürkün kenti Yalovadan Atamıza ve cumhuriyetimize olan bağlılığımızı partiler üstü bir şekilde tüm ülkeye gösterelim


YALOVA (A.A) - CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Atatürkün kenti Yalovadan Atamıza ve cumhuriyetimize olan bağlılığımızı partiler üstü bir şekilde tüm ülkeye gösterelim dedi.
     İnce, yaptığı yazılı açıklamada, Yalovanın cumhuriyet ve Atatürk için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, Bu nedenle de; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının AKPnin dışında tüm siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileriyle birlikte, Yalovada partiler üstü bir şekilde kutlanarak bu demokratik birlik cephesinin de tüm ülkeye örnek olmasını istiyorum ifadelerini kullandı.
     Yalovadan Türkiyeye örnek olacak bir adımın bu yıl 29 Ekimde atılmasını istediğini kaydeden İnce, şöyle devam etti:
     Siyasi parti rozeti ve bayrağı taşımadan Yalovadaki siyasi partilerin il başkanlarına sesleniyorum; CHP, MHP, DSP, DP, İP, SP, Atatürke ve cumhuriyete sevdalı, ülkesini seven, ülkenin bölünmez bütünlüğüne inanan, diğer siyasi partilerle birlikte ortak bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yaparak Atatürk Anıtına birlikte çelenk koyalım. Bu girişimin bütün Türkiyeye örnek olmasını istiyorum. Ve ben de CHP rozetini çıkartarak sadece milletvekili rozetiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılacağım. Atatürkün kenti Yalovadan Atamıza ve cumhuriyetimize olan bağlılığımızı partiler üstü bir şekilde tüm ülkeye gösterelim. Cumhuriyete bağlı, Atatürkü seven, demokrasiye inanan siyasi partilerin il başkanları ile birlikte 29 Ekimde, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına gelin hep birlikte cumhuriyete olan bağlılığımızı göstererek, çelengimizi ortak koyalım. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Yalovada görkemli bir şekilde kutlamak için şimdiden el birliği ile mücadele edelim. 29 Ekim kutlamalarında siyasi partilerin ön plana çıkmaması gerekir. Milli bayramlar partiler üstü bir şekilde kutlanacak. Beni CHPnin değil Yalovanın bir milletvekili olarak kabul ederseniz, ben bundan sadece gurur duyarım. Gelin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını hep birlikte kutlayalım.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber CHP Grup Başkanvekili İnce: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER