CHP heyeti Şanlıurfada

CHP heyeti Şanlıurfada -Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu: -"Bu umutlu havayı, bu barışa olan inancı tüm Türkiyeye yaymak istiyoruz"


ŞANLIURFA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Bu umutlu havayı, bu barışa olan inancı tüm Türkiyeye yaymak istiyoruz" dedi.
     Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Gülseren Oranç ile milletvekilleri ve 21 ilden gelen partililerin bulunduğu grup, Atatürk Bulvarındaki esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden heyettekiler daha sonra il başkanlığı binasına geçti.
     Tanrıkulu, burada yaptığı açıklamada, Şanlıurfadaki dayanışma, barış ve umut ortamını gördüklerini söyledi.
     CHPnin tarih boyunca barıştan, insan haklarından, özgürlükten, eşitlikten ve kardeşlikten yana olduğunu anlatan Tanrukulu, şöyle devam etti:
     "Her bölgeden gelen örgütlerle bu umutlu havayı, bu barışa olan inancı tüm Türkiyeye yaymak istiyoruz. Bunlar bizim ortak değerlerimizdir. Bu değerler etrafında siyaset yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu değerler etrafında siyaset yapmaya devam edeceğiz. Barışı inşa etmek de bizim görevimizdir. Türkiyenin her yerinde bu görüşlerimizi herkese rağmen ifade etmeye devam edeceğiz."
     CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de kente iki ay önce gelmeyi planladıklarını ve bu kapsamda ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bölgedeki bütün yüreklerin barış için attığını hissettiğini ifade eden Demir, doğusuyla batısıyla herkesin bir bütün olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber CHP heyeti Şanlıurfada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER