CHP İl Başkanı Kök, görevi devraldı

CHP İl Başkanı Kök, görevi devraldı


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya 34. Olağan Kongresinde il başkanı seçilen Devrim Kök, görevini eski başkan Özer Ülkenden devraldı.
     CHP Antalya İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan il başkanı Devrim Kök, seçimde yarıştığı Özer Ülken ve Mustafa Erdemi demokrasiye katkılarından dolayı kutladı.
     Birlik ve beraberlik içinde partiyi büyüteceklerini ifade eden Kök, Aşama aşama, adım adım Antalyada oylarımızı arttıracağız. Hayatım boyunca küskünlüğü, dargınlığı kabul eden biri olmadım. Özer Ülkene desteklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Köke görevinde başarılar dileyen Özer Ülken ise, seçimi kaybeden ve kazanan CHPlilerin vicdan muhasebesi yapmasını istemediğini dile getirerek, Acılarımız, sevinçlerimiz ve mutluluklarımızdan arınabildiğimiz müddetçe partiliyiz. Kongrede ve seçim meydanlarında destek veren tüm vatandaşlarla kol kola, birlik olduğumuz zaman Antalyadaki tüm belediyeleri kazanacağımıza inanıyorum diye konuştu.
     Törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.
     (ŞML-HS)
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Kök, görevi devraldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER