CHP İl Başkanı Kök, Kumlucayı ziyaret

CHP İl Başkanı Kök, Kumlucayı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Kumlucada kaymakamlık ve bazı sivil toplum örgütü temsilciliklerini ziyaret etti.
     Devrim Kök ve beraberindeki partililer, Kumluca Kaymakamı Salih Işıkı makamında ziyaret etti. Ziyarete Devrim Kökün yanı sıra ilçe başkanı Arif Kocacık, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.
     Kök, Kumlucada köyleri ve beldeleri ziyaret ettiklerini, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri hazırladıklarını söyledi.
     Yapılacak birçok işin siyasi güçle çözülebileceğine inandıklarını, halkın aktif siyasette daha fazla yer alması gerektiğini ifade eden Kök, bugüne kadar gezdikleri yerlerde konuştukları vatandaşların büyük bölümünün ekonomik sıkıntı içinde olduğunu gözlemlediklerini kaydetti.
     Türkiyenin bir tarım ülkesi olmasına rağmen, mevcut iktidar tarafından tarımsal üretime desteklemenin az yapıldığını savunan Kök, bu konuda vatandaşlar ve sektör temsilcilerinden edindikleri bilgiler doğrultusunda bazı çalışmaları yapacaklarını belirtti.
     Kumluca Kaymakamı Salih Işık da ilçenin sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu söyledi. Kumlucanın ekonomisinin tarıma dayalı olduğunu anlatan Işık, ilçede üretimi yapılan ürünlerin büyük bir bölümünün yurt dışına ihraç edildiğini bundan dolayı da ekonomiye büyük katkı sağlandığını aktardı.
     CHP il başkanı ve beraberindekiler, daha sonra ilçede faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütü temsilciliklerini ziyaret etti. Esnafları da ziyaret eden CHP heyeti, ardından Beykonak, Mavikent ve Adrasan beldelerini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Kök, Kumlucayı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER