CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı


KAYSERİ (A.A) - CHP Kayseri İl Danışma Kurulu Toplantısı il binasında yapıldı.
     CHP Kayseri İl Teşkilatından yapılan açıklamaya göre, parti binasındaki toplantıya, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkulkoğlu, İl Başkanı Sadık Atila, il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, ilçe başkanları ve bazı sendikaların başkanları katıldı.
     İl Başkanı Sadık Atila, açılışta yaptığı konuşmada, seçim sürecince neler yapılması gerektiğine dikkati çekerek, Türkiyenin zor bir süreçten geçtiğini, insanların ekonomik olumsuzluklarla baş etmeye çalıştığını öne sürdü.
     Milletvekili Şevki Kulkuloğlu da, aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Eskişehir Milletvekili Süheyl Batumun da yer aldığı 20ya yakın hukukçu ve gazeteci kökenli CHP Milletvekilinin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili görülen davanın duruşmasını izlemek için Kayseriye geleceğini belirterek, 5 Mart Salı günü Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili davanın 6. duruşması gerçekleştirilecek. 20ye yakın milletvekili arkadaşımla birlikte bu duruşmayı takip ececeğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER