CHP il yönetimi Kumlucada vatandaşlarla bir

CHP il yönetimi Kumlucada vatandaşlarla bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kök, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı ve il yöneticileri, Kumluca ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.
     Beraberindekilerle partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Devrim Kök, buradan Kumluca Toptancı Haline geçti. Komisyoncu, tüccar ve çiftçilerle sohbet eden Kök, daha sonra Hızırkahya köyüne gitti. Köyde İl Genel Meclisi tarafından yaptırılan çok amaçlı düğün salonu inşaatında incelemelerde bulunan Devrim Kök, yaptığı konuşmada, ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyledi.
     Büyükşehir Yasası ile köylünün, çiftçinin, dar gelirlinin vergiye tabi tutulacağını savunan Kök, "Bu yasayla sondaj sularınız bile ücrete tabi olacak. Bu yıl salatalığın kilosunu 5 kuruşa sattınız. Ürettikleriniz para mı ediyor ki bu vergileri ödeyeceksiniz- Türkiyede sahte kabadayılıkla bir yönetim anlayışı var. Bunun neticesi olarak da komşularımızla aramız kötü, ürettiklerimizi ihraç edemiyoruz. Hal böyle olunca da çiftçi para kazanmıyor, memnun değil. Velhasıl halk durumundan memnun değil" dedi.
     Vatandaşların en büyük sıkıntılarından birinin de 2B sorunu olduğunu dile getiren Kök, Türkiyede en çok 2B arazisinin Antalyada bulunduğunu hatırlattı. Parti olarak 2Blerle ilgili çalışma yaptıklarını belirten Kök, çalışmaları sonucunda hükümetin geri adım atarak 2B arazilerinin fiyatlarında rayiç bedel üzerinden indirim yapmak zorunda kaldığını savundu.
     İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı da meclis olarak Antalyanın bir çok köyüne ayrım gözetmeksizin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yaptıklarını söyledi. Hızırkahya köyüne çok amaçlı bir salon kazandırılmasını sağladıklarını hatırlatan Arı, bu salonun sadece bu köye değil çevre köylere de hizmet edeceğini bildirdi.
     CHP heyeti daha sonra Beykonak, Mavikent ve Adrasan beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Beykonak beldesindeki ziyaretlerinde vatandaşların beldenin en büyük sorununun yolların asfaltlanması olduğunu belirtmeleri üzerine, CHP İl Başkanı Kök, "Biz sizin yol sorununuzu biliyoruz. Bu sorun en geç haziran ayına kadar çözülecek. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız size söz verdi, inşallah bu sorununuzu gidereceğiz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber CHP il yönetimi Kumlucada vatandaşlarla bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER