CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan, MARSİADı ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan, MARSİADı ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneğini (MARSİAD) ziyaret etti.
     Kaplan, burada yaptığı konuşmada, MARSİADın yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, iş adamlarına başarı temenni etti.
     MARSİADın faaliyetlerini ve projelerini yakından izlediğini bildiren Kaplan, AK Partinin kente ve ülkeye faydalı olacak projelere sahip çıkmadığını iddia etti.
     MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MARSİADın her siyasi parti ve kuruma eşit yakınlıkta olmaya gayret ettiğini vurguladı.
     Doğru işler yaptığına inandıkları herkese ciddi destek verdiklerini ifade eden Odabaş, "Yanlış çalışmalar yapanın da gücüne bakmadan bütün samimiyet ve gücümüzle onlara karşı çıkıyoruz. Zannediyorum ki AK Partiyi bazı yanlışlarından dolayı eleştirmemiz nedeniyle maalesef birçok projelerimizin önü tıkanmaktadır ancak ümidimizi kaybetmedik. Kentimiz ve ülkemiz yararına binlerce insanımıza iş ve aş imkanı sunacak projelerimizi hayata geçirmek için diyalog ve işbirliği çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan, MARSİADı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER